Rendszergazda
Budapest

RENDSZERGAZDA BUDAPEST, TÁMASZ AZ INFORMATIKÁBAN

KÉRJE MOST AJÁNLATUNKAT! +36 1 / 226-2993

Gyorsaság

Távfelügyelett azonnal rendelkezésére állunk,személyesen pedig 2 órán belül kiszállunk Budapest területén!

Megbízhatóság

Célunk, partnerünk teljes megelégedettsége és munkájának zavartalan működésének biztosítása.Elcsépelt szavak helyett tekintse meg meggyőző referencia listánkat, ami magáért beszél!

Garancia

Rendszergazdáink munkájára olyan garanciát biztosítunk ami egyedülálló a piacon.Anyagi felelősséget vállalunk IT rendszere működéséért és adatai biztonságáért,felelősségbiztosításunk révén.

Rólunk

Cégünk 1999. decemberében kezdte meg önálló működését, amikor is legfontosabb feladataink között hazánkban az internetes kultúra terjesztését tűztük ki célul.

A BPC Rendszerház Kft. rendszerintegrációs tevékenységi körébe az ipari hálózat megoldások, integrált vállalatirányítási informatikai rendszerek, az elektronikus kereskedelmi megoldások, a Outsoutcing finanszírozása, Integrált papír nélküli iroda kialakítása, fénymásoló berendezése kölcsönzése, üzemeltetése, a menedzselhető hálózati eszköztök, a szoftver- és hardver rendszerintegráció, Domain, szerver szolgáltatások, az egyedi optikai és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak.

Ezen eszközöket a vállalat a felhasználói igények alapján tervezett, épített informatikai rendszerekbe integrálja, illetve konzultációval, hálózattervezéssel, rendelkezésre állási szervizzel, hibajavítással és oktatással áll ügyfelei rendelkezésére. Így válik teljessé a BPC Rendszerház Kft. informatikáról vallott ars poetica-ja: "A rendszerintegráció filozófia: Megálmodni, megvalósítani, működtetni."

Munkatársainkról

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink tudása és szakértelme naprakész legyen. Figyelemmel kísérjük az informatikai piacot, hardver és szoftverfejlesztéseket, a legújabb technológiákat. A rendszeresen szervezett tréningeken képezzük munkatársainkat szakirányban illetve ügyfélkapcsolati tréningeken is részt veszünk.

Mi tudjuk, hogy a rendszergazdai szolgáltatás bizalmi állás. Éppen ezért a teljes körű diszkréció cégünknél alapkövetelmény minden munkatársunk számára. A nálunk foglalkoztatott munkavállalók, már a kiválasztás során a szakmai képzettség mellett figyelembe vesszük a megbízhatóságukat, leinformálhatóságukat.

Mi feladatunk többek között az is, hogy idegen, konkurens cégektől, rosszindulatú munkavállalóktól is védjük cége adatait, érdekeit. A több mint tíz éves szakmai múltra tekinthetünk vissza, ez alatt a precízen üzemeltetett informatikai rendszereinknek köszönhetően egyetlen egy ügyfelünknél sem történt adatvesztés, behatolás más rendszerekből.

Nem költünk marketingre. Mi az Ügyfeleink ajánlását tartjuk a legjobb reklámnak!